Lære, hvorfor onlineauktioner er vejen for fremtiden

I dagens verden er tiden alt. Vi alle tror på os selv, “jeg virkelig brug for at slippe af ___.” Men hvem har tid til at vise et element i en avis, har en yard salg eller endda placere elementet i lyset af offentligheden et til salg skilt på det?

Nå, er der et svar. Internettet har en måde at sælge dine varer, der er colleting støv og at optage plads. Det er en online auktion, som Webstedet kan du sælge eller købe varer uden du forlade komforten i din pc.

Aviserne var den måde at gå i så mange år, at for nogle det stadig synes at være en god mulighed, men tænk på det som en tid sutte tegnebog faldende investeringer. Hver gang du angiver en vare i en lokal avis du nødt til at betale for dig gå notering, ikke at nævne at aviser business office til at gøre det. Dette kan være en stor spild af tid med en begrænset mængde af mennesker, der vil læse din annonce. Hvis din vare ikke sælger, du skal betale til re liste, kunne det være uger og uger før du får nogen til at købe din vare.

Ja hvad om værftet salg? De fleste mennesker arbejde for føden og har brug for deres “off dage” til familie og venner. Værftet salg er en investering i tid, og i mange byer er du nødt til at få en tilladelse til at have en gård salg, pengene. Så du også nødt til at annoncere din værftet salg, mere tid og penge, og du vil aldrig få noget tæt på, hvad du har betalt for dine varer i en værftet salg.

Sidst men ikke mindst er den placere elementet i offentlig visning med et til salg skilt på det. I nogle samfund er det ulovligt. Men lad os sige, at dit samfund tillader det, du som sælger får kun en virkelig begrænset mængde af forbruger der besøger, da kun de mennesker, der drev af dit hjem vil se varen og lad os se det, der ønsker at have middag afbrudt med en banke på døren eller en telefon c alle anmoder om varen.

Alle disse måder er trætte, gamle måder at sælge varer, hvad nu hvis du kunne få adgang til 100s eller 1000vis af mennesker og varer med et klik med musen? Med goFlish auktioner kan du købe og sælge næsten alt og alt, selv din bil

Leave a Reply

Your email address will not be published.